Pályázat fiatal pályakezdők képzésére – a Coca-Cola HBC Magyarország #énjövőm programjának kiterjesztése

Pályázatot hirdetett a Coca-Cola HBC Magyarország olyan civil szervezeteknek, amelyek készek munkanélküli fiatalokat oktatni a vállalat által kezdeményezett #énjövőm program tananyaga szerint, elsősorban vidéken. A vállalat 2020-ig 8000 fiatal képzését tűzte ki célul.

Bővebben: Pályázat...

3jocselekedet

 A 3 Jó Cselekedet versennyel arra ösztönzik a cégeket, intézményeket és mindenkit, hogy minden évben hajtsanak végre három olyan jó cselekedetet, amellyel pozitív hatással vannak környezetükre és másokat is inspirálnak.  Négy kategóriában díjazzák azokat a projekteket, kommunikációs megoldásokat, melyek elősegítik a társadalom életszínvonalának javítását.

Minden jó cselekedet számít, így nem csak vállalatok, de civil szervezetek és magánszemélyek jótetteit is várják.

Bővebben:http://www.3jocselekedet.hu/ 

Bővebben: 3jocselekedet

Pályázati felhívás rendezvények szervezésére

A Magyar Népművelők Egyesülete a Kultúrházak éjjel-nappal 2018. évi kommunikációs kampánya keretei között pályázatot hirdet rendezvények megvalósítására.

Bővebben: Pályázati...

A Filmművészet Kollégiuma nyílt pályázati felhívása

 1.Pályázati cél: Filmklubok támogatása a klasszikus és kortárs, hazai és egyetemes filmművészeti értékek megismertetése, a filmet értő és szerető közönség számának növelése, a filmnyelvet értő generációk nevelése érdekében.

Bővebben: A...

Kulturális Örökség Európai Éve 2018

Megnyílt a lehetőség a Kulturális Örökség Európai Éve 2018 programsorozatában való részvételre együttműködésben a Miniszterelnökséggel. 

Bővebben: Kulturális...