Teszedd!akció 2017-ben is

A TeSzedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért akció ma hazánk legnagyobb önkéntes mozgalma, idén immár hetedik alkalommal valósul meg. A szemétgyűjtési akció keretében szeptember 15-én, 16-án és 17-én szerte az országban „nagytakarítanak” a TeSzedd! önkéntesei.

Részletek és regisztráció:http://szelektalok.hu/teszedd/#mi-az-a-teszedd

TeSzedd logo datum nelkul  

 

 

Bővebben...

72 óra kompromisszum nélkül

Elindult a jelentkezés az idei akcióra! Időpont:2017. OKTÓBER 12-15.

A Margaret Islanddel, Horváth Boldival és rövidfilm pályázattal ünnepel az idén tíz éves  72 óra! 

Bővebben...

Új űrlapok a civil nyilvántartási eljárásokban

2017. szeptember 1-jével módosulnak az „Egyesületek nyilvántartásba vétele iránti kérelem PK-101”, az „Egyesületek változásbejegyzése iránti kérelem PK-101V”, az „Alapítvány nyilvántartásba vétele iránti kérelem PK-102” és az „Alapítvány változásbejegyzése iránti kérelem PK-102V” elnevezésű űrlapok.

Bővebben...

Önkéntességért Díj 2017

Az idén 15 éves Önkéntes Központ Alapítvány 9. alkalommal hirdet pályázatot a hazai önkéntességet elismerő díjak elnyeréséért.  Az Önkéntes Központ Alapítvány az önkéntesség terén 2016. szeptember 1. és 2017. augusztus 31. között kimagasló teljesítményt nyújtó magánszemélyek, közösségek, szervezetek, intézmények és vállalatok pályázatait várja. Az elmúlt évek során a több száz pályázatot 39 díjjal jutalmazta a zsűri. Az ÖKA célja az Önkéntességért Díj odaítélésével, hogy felhívja a figyelmet az önkéntesség jelentőségére.  A kiváló egyéni és szervezeti példák felmutatásával, a nyertesek bemutatásán keresztül, sokak számára vonzóvá tegye az önkéntes tevékenységet, illetve az önkéntesség társadalmi megítélését kedvező irányba mozdítsa.

Bővebben...

Karneváli Civil Korzó - fotópályázat

fotópályázat felhívás