II. Civil Véradás

A Vas Megyei Civil Információs Centrum az Országos Vérellátó Szolgálat együttműködésével CIVIL VÉRADÁST szervez. A Miniszterelnökség kezdeményezésére a civil véradó napokat az ország minden megyéjében megszervezik, hogy felhívják a figyelmet a segítségnyújtás fontosságára. A járvány teremtette új helyzetben kiemelten fontossá vált a véradás folyamatosságának biztosítása. Közös felelősségünk, hogy az embert próbáló időkben is folyamatosan biztosítani tudjuk a szükséges vérkészítményeket beteg embertársaink számára.

Időpont: 2020. 04.22. 08.00-17.00
Helyszín: Szombathelyi Területi Vérellátó
9700 Szombathely, Dr. István Lajos krt. 3.

Kiemelten várjuk civil szervezetek, munkahelyi közösségek közreműködését. A legtöbb véradót mozgósító közösség a veszélyhelyzet elmúltával egy felejthetetlen napot tölthet el az oszkói szőlőhegyen!
A véradás gördülékeny biztosítása érdekében előzetes regisztrációt kérünk 2020. április 20-ig a következő elérhetőségeken:
+36-30/ 9036852, vasicivil.hegypasztor@gmail.com
(név, véradás várható időpontja, képviselt szervezet vagy közösség – ha van)

A véradók és a vért kapó betegek egészségének védelme érdekében az OVSZ megelőző intézkedéseket vezetett be, amelyek garantálják a biztonságos véradást. Erről az ovsz. hu oldalán tájékozódhatnak. http://www.ovsz.hu/ovsz/veradoknak-szolo-tajekoztatas.

Arra kérünk mindenkit, fogjunk össze egy fontos, közös cél érdekében!

Fájl Leírás Dátum hozzáadva Fájl méret Letöltések
központi plaki 2020-04-08 18:00 552 KB 15