Civilben is vigyázzunk egymásra! Civilben is segítsünk egymásnak!

Vasi Önkéntes Piac
ahol a kereslet és a kínálat találkozik

Az új koronavírussal összefüggésben megváltoztak a mindennapjaink Magyarországon. Ebben a mindannyiunk számára kihívásokkal teli időszakban is támogatja az önkéntességet a Vas Megyei Civil Információs Centrum. Ebből a célból létrehozzuk a virtuális Vasi Önkéntes Piacot, hogy egymásra találjanak Vas megyében azok, akik segítséget kérnek és akik önkéntesen segítenének másokon. Ehhez kívánunk hozzájárulni a kommunikációs felületeinkkel és kapcsolatrendszerünkkel. A vasicivil.hu holnapunkon, az elektronikus hírlevelünkben és a Vas Megyei Civil Információs Centrum nevű Facebook oldalunkon minden nyilvános, ehhez a jelenlegi helyzethez kapcsolódó önkéntes felajánlást, kérést és akciót igyekszünk megjeleníteni, ezáltal minél több emberhez eljuttatni.

Kiemelten várjuk intézmények, cégek, civil szervezetek, valamint magánszemélyek felajánlásait vagy kéréseit e-mailben vagy (amennyiben nyilvános akkor) közvetlenül az említett Facebook oldalunkra bejegyzésként a következő információkkal:

  • Miben tud másoknak segíteni?
    Ehhez a következő adatokra van szükségünk: szervezet név (ha van), kapcsolattartó személy neve, elérhetősége (mobil és/vagy e-mail), felajánlás leírása.
  • Miben kér segítséget?
    Ehhez a következő adatokra van szükségünk: név, elérhetőség (mobil és/vagy e-mail), amiben segítséget kér (minél pontosabb leírás).

Az e-mailben érkezett felajánlását vagy kérését nyilvánosan nem jelentetjük meg, de ha tudomást szerzünk lehetséges igénybe vevőről vagy felajánlóról, akkor a két felet „összehozzuk” egymással.

 

Civilben is vigyázzunk egymásra! Civilben is segítsünk egymásnak!

 

Vas Megyei Civil Információs Centrum

Facebook oldalunk, ahová a nyilvános felajánlásokat és kéréseket várjuk:
https://www.facebook.com/vasicic/

E-mail címünk, amire az e-maileket várjuk:
vasicivil.hegypasztor@gmail.com

További információ kérhető az itt található elérhetőségeken:
http://vasicivil.hu/kapcsolat/

Fájl Leírás Dátum hozzáadva Fájl méret Letöltések
Vasi Önkéntes Piac 2020 2020-03-30 11:30 276 KB 12